407020 Rendelésre 2-5 nap Súly: 8 kg  Gyártó: CHURCHILL »

Churchill Floral Bloom 19 részes kerámia étkészlet

6 db lapos tányér, átmérője : 26,5 cm 6 db mélytányér, átmérője : 20,5 cm 6 db desszert tányér, átmérője: 20 cm 1 db salátás tál, átmérője : 25,5 cm.                                              Virágmintás…
46 495 Ft
  • 6 db lapos tányér, átmérője : 26,5 cm
  • 6 db mélytányér, átmérője : 20,5 cm
  • 6 db desszert tányér, átmérője: 20 cm
  • 1 db salátás tál, átmérője : 25,5 cm.                                              Virágmintás kerámia étkészlet. 

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Előre utalás, Foxpost automata, közepes csomag, 30x30x50cm


30x30x50 cm-nél várhatóan nagyobb (24kg-nál nehezebb) csomag az automatába nem fér be. A Foxpost automata keresőnél a térképre kattintva a "+" és "-" gombokkal lehet közelítést használni, a térkép minden irányban elmozgatható egérrel, a közelítés a kép közepére történik. Ráközelítve az utcanevek alapján tájékozódhat és választhat automatát. A csomagpontra érkezésről a Foxpost küld értesítést, a tárolási időt mindig a Foxpost szabályai határozzák meg.

Szállítási díj: 1 550 Ft
Foxpost csomagautomata

Előre utalás, Foxpost automata, nagyobb, 50 x 30 x 50cm


50x30x50 cm-nél várhatóan nagyobb csomag az automatába nem fér be. A Foxpost automata keresőnél a térképre kattintva a "+" és "-" gombokkal lehet közelítést használni, a térkép minden irányban elmozgatható egérrel, a közelítés a kép közepére történik. Ráközelítve az utcanevek alapján tájékozódhat és választhat automatát. A csomagpontra érkezésről a Foxpost küld értesítést, a tárolási időt mindig a Foxpost szabályai határozzák meg.

Szállítási díj: 1 800 Ft

Kiszállítás utánvéttel, törékeny csomagolás GLS


KISZÁLLÍTÁS CSAK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE. -a címzett postafiók címére vagy helyrajzi számára szóló csomagokat nem tudjuk kézbesíteni. A megrendelt termék kiszállítását GLS futárszolgálat végzi. Ez a szállítási mód csak 4000Ft vásárlás felett vehető igénybe, maximum 60 000 Ft értékig. Nagyobb rendelésnél kérem válassza az előre átutalást! Céges számlához az adószámot a rendelés végén kell megadni.

Szállítási díj: 2 750 Ft

Kiszállítás előre utalással, törékeny csomagolás GLS


KISZÁLLÍTÁS CSAK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE. -a címzett postafiók címére vagy helyrajzi számára szóló csomagokat nem tudjuk kézbesíteni. Átutalás magyarországi forint számláról lehetséges. Minimális rendelés érték 4000Ft A rendelést elkészítjük és erről értesítjük. Az értesítésben megadjuk az átutaláshoz szükséges adatokat. Az átutalás megérkeztével küldjük a csomagot.

Szállítási díj: 2 500 Ft
GLS Csomagpont

GLS csomagpontra, előre utalás, törékeny


KISZÁLLÍTÁS GLS csomagpontra MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN. Átutalás magyarországi forint számláról lehetséges. Min. 4000Ft, Maximális rendelési érték 40 000Ft A rendelést összekészítjük és erről értesítjük. Az értesítésben megadjuk az átutaláshoz szükséges adatokat. Az átutalás megérkeztével küldjük a csomagot. Céges számlához az adószámot a rendelés végén kell megadni. Tuttikonyha.hu

Szállítási díj: 2 500 Ft
Foxpost csomagautomata

Utánvét BANKKÁRTYÁS, Foxpost automata, közepes, 30x30x50cm


A csomagautomatánál átvételkor csak bankkártyával fizethető. 30x30x50 cm-nél várhatóan nagyobb (24kg-nál nehezebb) csomag az automatába nem fér be. A Foxpost automata keresőnél a térképre kattintva a "+" és "-" gombokkal lehet közelítést használni, a térkép minden irányban elmozgatható egérrel, a közelítés a kép közepére történik. Ráközelítve az utcanevek alapján tájékozódhat és választhat automatát. A csomagpontra érkezésről a Foxpost küld értesítést.

Szállítási díj: 1 750 Ft

Boltban átvétel


(csak webshopon leadott előrendelés esetén) A megrendelt termék beérkezéséről egy következő e-mailben értesítjük, ezután veheti át személyesen a SilverComputer Kft., 1118 Budapest Budaörsi út 4-18. A ép. üzletünkben. Céges számlához az adószámot a rendelés végén kell megadni. Köszönettel, Tuttikonyha!

Hasonló termékek